Ücretli Bilgisayar öğretmeni Formatör öğretmen olabiliyor mu

Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri ve Okul Formatör Öğretmenlerinin yorum, tartışma ve güncel gelişmeleri....

Re: Ücretli Bilgisayar öğretmeni Formatör öğretmen olabiliyor mu

Mesaj25 May 2010, 14:28

Bende yaklaşık 3 4 haftadır yapıyorum bilgisayarları tamir etmek tabikide görevimiz değil ama benimde ister istemez öğrencilerlede olsa yapıyoruz.. dediğiniz gibi parası için calısılcak bi iş değil suanlık ugras olsun maksat ..
requestm

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: kocaeli
YaÅŸ: 21

Mesaj25 May 2010, 15:42

Sınıf öğretmenliğinden mezun olan biri bile; aldığı bir bilgisayar sertifikasıyla rahatlıkla formatör öğretmenlik yapabiliyor. Ama benim bu şekilde gördüğüm formatörler; formatör öğretmenlerin yapması gereken görevler açısından oldukça yetersiz oluyorlardı. O nedenle; benim tavsiyem, formatörlüğe başvuracaksanız kendinizi geliştirmeye açık olmalısınız..
xbladex

Yeni Üye
Yeni Üye

YaÅŸ: 25

Mesaj17 Tem 2010, 23:36

benim anlamadığımda ben 5 yıl bilgisayar öğretim teknolojileri öğretmenliğinde okudum ve 2 yıldır atanamıyorum ücretliye başvurdum ihtiyaç yok dediler yani nasıl oluyorda 5 yıllık eğitim fakültesi mezunu bilgisayar öğretmeni ile 180 saatlik formasyonla bilgisayar formötörü aynı kefeye koyulabiliyor hakkımız yeniyor ki helal etmiyorum formotörlük kalkmalı yoksa biz açıkta kalıyoruz
pelin

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: mersin
YaÅŸ: 28

Mesaj21 Tem 2010, 14:58

Formatörlerin farkı atamaları yapılmış öğretmenler olmaları değil mi? O kadar öğretmen mezun dururken 2 yıllık bilgisayarcıyı da formatör yaparlarsa artık pes derim.. Biz ne diye uğraşıyoruz o zaman?!
zburuk86

Üye
Üye

YaÅŸ: 25

Mesaj14 Eki 2010, 10:28

daha neler hocam sözleşmeli öğretmenler bile formatör olamıyor..
tuncay2744

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: gaziantep
YaÅŸ: 28

Önceki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Hakmido Lider Grup Enerji