Ücretli Bilgisayar öğretmeni Formatör öğretmen olabiliyor mu

Bilgisayar, Bilişim Teknolojileri ve Okul Formatör Öğretmenlerinin yorum, tartışma ve güncel gelişmeleri....

Ücretli Bilgisayar öğretmeni Formatör öğretmen olabiliyor mu

Mesaj17 Oca 2010, 21:11

Değerli Öğretmenlerim ve Öğretmenler adayları.2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunuyum.
1 yıldır Ücretli Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği yapıyorum.Övünmek gibi olmasın ama Bilgisayarda Donanım konusunda kendime göre yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.Neyse ben konuya geleyim.Siz saygın öğretmenlerime bir kaç sorum olacak.

1-Ücretli Bilgisayar öğretmeni,bilgisayar tamirinden anlıyorsa okulda bozulan bilgisayarları tamir etmek zorunda mı?

2-Ücretli Bilgisayar öğretmenleri Formatör öğretmen olabilir mi?

Bu konular daha önce açıldıysa özür dilerim.Forumda arattırmadan konu açtım.Verecek olduğunuz cevaplar için Teşekkür Ederim..Saygılarlarımla
yagcim

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: DeNiZLi
YaÅŸ: 23

Re: Ücretli Bilgisayar öğretmeni Formatör öğretmen olabiliyor mu

Mesaj18 Oca 2010, 13:05

2 sorunun cevabı da aynı sayın hocam: "HAYIR" :(
ahmet

Süper Üye
Süper Üye

Åžehir: ankara
YaÅŸ: 26

Mesaj20 Oca 2010, 13:31

Aynı durumda birçok öğretmen olduğunu düşünüyorum. Devletimiz ne yazıkki bizi kullanıyor.
Bir şirkette teknik servis elemanı olarak çalışmak çok daha mantıklı. o kadar traji komik olaylar varki bu durumlarla ilgili.Zuten angarya bir ders gibi notu yok bişeyi yok ayrıca o sınıflara yapılan masraflar okulların 5 yıllık tüm ihtiyaçlarını giderebilir. Nese bizim konuşmamızın da bi anlamı yok sonra sizi zorla mı öğretmen yaptık derler. Bu işi para kazanmak için yapanlar enayidir zaten ki genelde böyle öğretmenler(en azından benim tanıdıklarım) Eğitim öğretim ve ülkemiz geleceği için yapıyor.
ozturk_87

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: ant
YaÅŸ: 26

Mesaj21 Oca 2010, 12:52

ozturk_87 yazdı:Aynı durumda birçok öğretmen olduğunu düşünüyorum. Devletimiz ne yazıkki bizi kullanıyor.
Bir şirkette teknik servis elemanı olarak çalışmak çok daha mantıklı. o kadar traji komik olaylar varki bu durumlarla ilgili.Zuten angarya bir ders gibi notu yok bişeyi yok ayrıca o sınıflara yapılan masraflar okulların 5 yıllık tüm ihtiyaçlarını giderebilir. Nese bizim konuşmamızın da bi anlamı yok sonra sizi zorla mı öğretmen yaptık derler. Bu işi para kazanmak için yapanlar enayidir zaten ki genelde böyle öğretmenler(en azından benim tanıdıklarım) Eğitim öğretim ve ülkemiz geleceği için yapıyor.

Souma cevap verdiğimiz için teşekkür ederim.
Haklısınız hocam.Biz ücretli öğretmenleri her işte kullanıyorlar.Bilgisayardanm anlıyorsa bilgisayar işlerini onlara yaptırıyorlar.Bizlerde mecbur yapıyoruz.Diğer bir cümlen de de haklısın.bu işleri para kazanmak için yapan varsa enayidir ama zaten bilgisayar öğremenlerin çoğu bu işleri sizin de dediğiniz gini Eğitim öğretim ve ülkemizin geleceği için yapıyor.Şahsen bende öyle düşüyorum..
yagcim

Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj21 Oca 2010, 12:59

yagcim yazdı:Değerli Öğretmenlerim ve Öğretmenler adayları.2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunuyum.
1 yıldır Ücretli Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği yapıyorum.Övünmek gibi olmasın ama Bilgisayarda Donanım konusunda kendime göre yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.Neyse ben konuya geleyim.Siz saygın öğretmenlerime bir kaç sorum olacak.

1-Ücretli Bilgisayar öğretmeni,bilgisayar tamirinden anlıyorsa okulda bozulan bilgisayarları tamir etmek zorunda mı?

2-Ücretli Bilgisayar öğretmenleri Formatör öğretmen olabilir mi?[/size]

Bu konular daha önce açıldıysa özür dilerim.Forumda arattırmadan konu açtım.Verecek olduğunuz cevaplar için Teşekkür Ederim..Saygılarlarımla

ahmet yazdı:2 sorunun cevabı da aynı sayın hocam: "HAYIR" :(

Tahmin etmiştim zaten bizler bu işleri yapmak mecburiyetinde değiliz fakat yapıyoruz yapmaya mecbur bırakılıyoruz.Sen bilgisayar öğretmeni değil misin diyorlar.Madem ücretli bilgisayar öğretmeni bunları yapıyor o zaman formatör öğretmende olabilsin öyle değil mi arkadaşlar..
yagcim

Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj22 Oca 2010, 23:40

doğru soluyosunuz bende suan ucretlıyım ama okuldakı labaratuvarda 20 pc den 3 tane calısıyordu bana dedıklerı ya yap yada cıkısını al kadrou gelınce yapar asıl olsa.... bı yerde mecbursun bızde duzelttık bıde su formatorluk nasıl onu anlamıyorum yardımcı olurmusunz
ygt_ozturk

Yeni Üye
Yeni Üye

YaÅŸ: 24

Mesaj01 Åžub 2010, 17:42

ben ce haklı ben muşta bir köyde öğretnmen lik yapıyom ücretli gitiğimde 98 acerin ilk seri biligisayarları verdı hiç birtanesi çalışmıyodu bu bilgisayarlara ram çektikten sonra xp konumuna soktum şimdi canavar gibi çalışıyo eğrer biz bunları üstesinden geliyosak neyimiz eksikki
osman49

Yeni Üye
Yeni Üye

Åžehir: muÅŸ
YaÅŸ: 22

Mesaj17 May 2010, 11:17

biz bunları üstesinden geliyosak neyimiz eksikki

bizim hıcbıseyımız esık dıılde kullanmaya alısmıs bu devlet bızde aklımız calıstırıp adam gıbı fakulte mezunu olsaydık daha ıı olmazmıydıı ???
ygt_ozturk

Yeni Üye
Yeni Üye

YaÅŸ: 24

Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Hakmido Lider Grup Enerji